African BBQ - ADOPT AN AALI AJALI
EehNET - Maandag, 14 juni 2004
De Schepper Campagnes, Elegant Group en Fiadlon vervolgen hun Adopt an Elephant-programma. Deze drie bedrijven adopteerden dit jaar een olifant uit de Peace Parks in Zuid-Afrika. Eerder hebben jullie op Eeghnet kunnen lezen over de Aftrap, die plaatsvond op donderdag 22 april in de Eegherij. Afgelopen donderdagmiddag was de tuin van de Van Eeghenstraat 93/95 het decor van olifanten en Zuid-Afrika. Een verslag van 'Scheppertje' Renate Ringler.

Medewerkers van De Schepper Campagnes, Elegant Group en Fiadlon kwamen donderdag samen voor de laatste nieuwtjes over hun olifantje, de ontknoping van de prijsvraag en natuurlijk voor een wel heel speciale barbecue.

LEKKER HAPPIE BRAAIEN
De Zuid-Afrikaanse cateraar Pygma-Lion verzorgde een heerlijke traditionele Braai (Zuid-Afrikaanse barbecue). De lekkere happies vonden gretig aftrek. Terwijl iedereen stond te genieten van springbok, kwartelboutjes, struisvogel, meliepap, bierbrood en nog heel veel anders, namen Ilse Wolgang en Robert Verduyn van de gelegenheid gebruik om iedereen volledig op de hoogte te brengen van het laatste nieuws rond de adoptie.

DOE MEE EN SLA JE SLAG!
We ontwikkelden onze eigen Adopt an Elephant-Krasloterij. Ilse introduceerde het kraslot en natuurlijk gaat zo’n lot niet onaangeroerd de portemonnee in. Nee, dat gaan we meteen uitproberen. Iedereen kraste er flink op los en vijf winnaars gingen naar huis met een fles Zuid-Afrikaanse wijn.

GRABBELTON
Zoals bij elke loterij maak je kans op grote, middelgrote en kleine prijzen. En zoals jullie weten, maak je bij een loterij ook kans op niets. Voor de middelgrote prijzen maakten we de Adopt an Elephant-Grabbelton. Voor op kantoor kregen de drie directeuren een stapel krasloten, een grabbelton vol met Zuid-Afrikaanse cadeautjes en veel ander prijzen mee. Ook speelden we in de tuin een Adopt an Elephant-Quiz, waarmee de drie winnende teams leuke prijzen in de wacht sleepten.

AND THE WINNERS ARE...
Waar iedereen op heeft gewacht: de ontknoping van de tijdens de Aftrap uitgedeelde Adopt an Elephant-Prijsvraag. Welke drie winnaars vertrekken deze zomer voor een tiendaagse reis naar de Peace Parks in Zuid-Afrika? Alle medewerkers van De Schepper Campagnes, Elegant Group en Fiadlon maakten kans op deze prijs. De Prijsvraagkaart bestond uit twee kennisvragen en één originaliteitsvraag (bedenk een ludieke naam voor onze olifant). Zeeger Ernsting (De Schepper Campagnes), Jolanda de Fouw (Elegant Group) en Ellen van Tuijl (Fiadlon) zijn de gelukkige winnaars! Zij kregen een reischeque, gewaarborgd door GoodFund. Samen en onder begeleiding van de Peace Parks Foundation gaan de drie winnaars op reis om met eigen ogen te zien hoe belangrijk het werk van de Peace Parks Foundation is en natuurlijk om kennis te maken met onze olifant. Ontzettend jaloers, maar vol verwachting wachten alle collega’s op de verhalen en foto’s van Zeeger, Jolanda en Ellen.

ALI
Uit de drie winnende namen kozen alle adotie-ouders dé naam voor onze olifant. Mogen wij aan u voorstellen: Aali Ajali. En we noemen hem Ali. Deze naam komt uit het Swahili en betekent Goed Lot. We houden jullie op de hoogte en ook zeker na de reis naar Zuid-Afrika komt er een verslag met foto’s op eeghNET.

See the Picture Gallery...


<-- Back
 
Copyright ® 2005 GoodFund